20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Ευτυχώς κέρδισε ο Παναθηναϊκός, γιατί μου έχουν σύρει πολλά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Τετάρτη (21/02) και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το «τριφύλλι» προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι χάρις στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, με την συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα να σχολιάζει πως έφερε «γούρι».

Η σύντροφος του Φώτη Ιωαννίδη ήταν στις κερκίδες του αγώνα και την «έπιασε» ο τηλεοπτικός φακός και σε σχετική ερώτηση με το από ποτέ υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Έχω φωτογραφία ντοκουμέντο που ο πατέρας μου με έντυνε με τη στολή του Παναθηναϊκού, μάλλον υπήρξε λόγος που έγινα».

Ο Λιάγκας αρχικά συνέκρινε την δική της αντίδραση που ήταν γεμάτη χαμόγελο, με αυτήν της Λίας Χρηστάρα από την ΕΡΤ, η οποία «λύγισε» σε κλάματα μπροστά στην κάμερα μετά από τον αποκλεισμό-θρίλερ του ΠΑΟΚ. Ο παρουσιαστής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 εν συνεχεία αστειεύτηκε, πως πολλοί την αποκάλεσαν «lucky girl» του αγώνα, με την ίδια να σταυροκοπιέται.

«Ευτυχώς θεέ μου. Εντάξει, μου έχουν σύρει πολλά. Παρακολουθώ τους αγώνες εδώ και πολλούς μήνες, απλά έτυχε και βρέθηκα χθες (Τετάρτη 21/02) στο γήπεδο. Ευτυχώς δηλαδή». Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Βουλγαράκη έχει δεχθεί αμέτρητα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό και λεκτική επίθεση για την σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη και είχε μιλήσει γι’ αυτό πρόσφατα.

«Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί γενικά το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε όμως. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό