17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στην προπονητική ο Κάρλος Καρβαλιάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η βραζιλιάνικη Σάο Παόλο φέρεται πως θα αποτελέσει τον νέο προπονητικό «σταθμό» του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος είχε υπογράψει στους Πειραιώτες τον Δεκέμβρη του 2023 και δύο μήνες αργότερα, μετά από μόλις 11 παιχνίδια, απολύθηκε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «A Bola», η Σάο Πάολο έδιωξε τον προπονητή της μετά από τις δύο διαδοχικές ήττες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι σε Φορταλέζα και Φλαμένγκο. Παράλληλα, ο πρόωρος αποκλεισμός από το Κύπελλο Βραζιλίας από την Νοβοριζοντίνο, έφερε την απομάκρυνση του Καρπίνι Τιάγκο.

Έτσι, το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος αναζητά την νέα του ομάδα μετά την απόλυσή του από τον Ολυμπιακό. Στο πρόσωπό του, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, εκτιμάται σε μεγάλο βαθμό το γεγονός πως έχει εμπειρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου (όπως της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Αγγλίας και της Ελλάδας).

Μάλιστα, η «A Bola» αναφέρει επίσης πως οι δύο εναλλακτικές επιλογές της Σάο Πάολο εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Ράφα Μπενίτεθ που είχε κατακτήσει το Champions League το 2005 με τη Λίβερπουλ, αλλά και ο Ντομενέκ Τορέντ, ο οποίος έχει υπάρξει κατά το παρελθόν βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό