20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στα γκολ ο αρχηγός

Ειδήσεις Ελλάδα

Από το πρωτάθλημα της Serie A και την αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Ίντερ προκύπτει η σημερινή επιλογή του Betmarket.

Η Ουντινέζε βρίσκεται στη μάχη της παραμονής και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Γενικότερα, είναι μια αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα, όμως σήμερα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και το γνωρίζει και η ίδια. Επιπλέον,σημαντική θα είναι η απουσία του βασικού επιθετικού της, Λούκα.

Η Ίντερ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Η διαφορά της από τη δεύτερη θέση είναι αυτή τη στιγμή στους 11 βαθμούς, ενώ με νίκη θα την αυξήσει στο +14. Οδηγός σε αυτή της την προσπάθεια είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με την Ίντερ, όμως σκόραρε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του με το εθνόσημο.

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.grΣτοιχηματικά, οι αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες μας αποτρέπουν από το να ποντάρουμε στο τελικό αποτέλεσμα, όμως υπάρχει αξία στην αγορά των παικτών. Ο Λαουτάρο διανύει μια εξαιρετική σεζόν και εφόσον δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς του με τους «Νερατζούρι» σίγουρα ψάχνει το γκολ. Οπότε, είναι πιθανό να βρει δίχτυα σήμερα, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

BetMarket.gr Επιλογές● Δευτέρα (08/04) 21:45, Ουντινέζε – Ίντερ: Να σκοράρει ο Λαουτάρο (απόδοση 2.10)

Βρείτε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό