18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Επιβεβαιώθηκε το νέο sequel, αλλά προέχει το Nuclear War

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την τεράστια επιτυχία του Dune: Part Two, ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve ενδέχεται να έχει βρει το επόμενο project του. Ο σκηνοθέτης φέρεται να συζητά με τη Legendary για τη διασκευή του Nuclear War: A Scenario της Annie Jacobsen, όπως επιβεβαίωσε το Variety. Η Legendary επιβεβαίωσε επίσης ότι συνεργάζεται με τον Villeneuve για την ανάπτυξη του Dune: Part Three!

Η Legendary απέκτησε τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του μυθιστορήματος της Jacobsen, ενώ ο Villeneuve βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με το στούντιο για την παραγωγή, τη διασκευή ή/και τη σκηνοθεσία. Η σύντροφός του Tanya Lapointe, η οποία είναι παραγωγός, θα συμμετέχει επίσης στο project.

Το βιβλίο της Jacobsen, που κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου, διερευνά ένα σενάριο για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, βασισμένο σε δεκάδες νέες αποκλειστικές συνεντεύξεις με στρατιωτικούς και πολιτικούς εμπειρογνώμονες που κατασκεύασαν τα όπλα, είναι μυημένοι στα σχέδια αντίδρασης και θα είναι υπεύθυνοι για τις αποφάσεις αυτές, αν χρειαστεί να ληφθούν.

Παράλληλα, το Dune: Part Two εξακολουθεί να σαρώνει στο box office, έχοντας ήδη συγκεντρώσει 630 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η συνέχεια, με πρωταγωνιστές τους Timothée Chalamet, Zendaya και πλήθος άλλων κορυφαίων ηθοποιών του Χόλιγουντ, είναι αυτή τη στιγμή η πιο κερδοφόρα ταινία του 2024. Η πρώτη ταινία Dune, που κυκλοφόρησε το 2021, είχε εισπράξει 402 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό