22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Καλλιθέα: Γείτονες και αστυνομικοί ακινητοποίησαν ληστές ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια απίστευτη καταδίωξη της αστυνομίας και των πολιτών για τη σύλληψη δυο κακοποιών στην Καλλιθέα, κατέγραψε βιντεο ντοκουμέντο.

Μια επεισοδιακή καταδίωξη συνέβη στην Καλλιθέα, με πολίτες και αστυνομικούς να συνεργάζονται για να ακινητοποιήσουν και τελικά να συλλάβουν ληστές.

Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το mega κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ακινητοποιούν διαρρήκτη που είχε κρυφτεί σε πυλωτή πολυκατοικίας και του περνούν χειροπέδες.

Ο διαρρήκτης φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να διαφύγει, αλλά αστυνομικοί και πολίτες έχουν δημιουργήσει γύρω του ασφυκτικό κλοιό. Στη συνέχεια του φορούν χειροπέδες και τον οδηγούν στο περιπολικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, οι 2 άντρες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων των σπιτιών λόγω εορτών, «χτύπησαν» μέρα μεσημέρι. Μπήκαν από τον ακάλυπτο και προσπάθησαν να ανέβουν στα μπαλκόνια από σημείο που δεν ήταν ορατό από το δρόμο.

Ένοικος σπιτιού του 5ου ορόφου τους κατάλαβε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 3 μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησε η καταδίωξη…

Οι δύο δράστες πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα για να διαφύγουν. Όλοι έντρομοι βγήκαν έξω από τα σπίτια και τα καταστήματα.

Το κυνηγητό των αστυνομικών με τους διαρρήκτες κράτησε περίπου ένα τέταρτο. Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια πολιτών κατάφεραν να τους ακινητοποίησουν και να τους φορέσουν χειροπέδες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό