21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid. Η ισχυρότερη Cayenne όλων των εποχών

Ειδήσεις Ελλάδα

H Porsche παρουσίασε σήμερα την Cayenne Turbo E-Hybrid, η οποία είναι η δυνατότερη έκδοση της Cayenne που έχει κατασκευάσει έως σήμερα η γερμανική εταιρία.

Το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από τον plug-in υβριδικό twin-turbo V8 4,0-λίτρων κινητήρα που παράγει 739 άλογα με 950 Nm ροπής. Ο V8 κινητήρας αποδίδει 599 άλογα, με τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 176 άλογα και να αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 25,9 kWh, που χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 73 χιλιόμετρα (82 χλμ εντός πόλης).

Υπάρχει ενσωματωμένος φορτιστής 11 kW που φορτίζει τη μπαταρία σε λιγότερο από 2,5 ώρες. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου να φτάνει τα 295 χλμ/ώρα. Με το πακέτο GT τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 305 χλμ/ώρα.

Η Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid διαθέτει ενεργή αερανάρτηση στον βασικό εξοπλισμό, ενώ σε αυτόν συναντάμε και το Porsche Torque Vectoring Plus, με το Porsche Dynamic Chassis Control και το σύστημα τετραδιεύθυνσης να είναι διαθέσιμα προαιρετικά. Φέρει HD matrix LED φωτιστικά σώματα, κόκκινες δαγκάνες φρένων και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό συναντάμε θερμαινόμενο τιμόνι GT Sport, Race-Tex επένδυση οροφής, αλουμινένια διακοσμητικά, Sport ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα δερμάτινα καθίσματα με 18 κατευθύνσεις και ασύρματη βάση φόρτισης 15 W με σύστημα ψύξης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό