16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Νέο Honda CR-V για την Ευρώπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την έκτη γενιά του CR-V για την ευρωπαϊκή αγορά παρουσίασε η Honda, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο έτος. Το ιαπωνικό SUV έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά και πλέον το μήκος του φτάνει τα 4.703 χλστ., το πλάτος τα 1.864 χλστ., το ύψος τα 1.692 χλστ., ενώ το μεταξόνιο ανέρχεται σε 2.700 χλστ, αυξημένο κατά 4 εκατοστά σε σύγκριση με τη προηγούμενη γενιά, κάτι που δημιουργεί επιπλέον χώρο 1,6 εκατοστών για τα πόδια των πίσω επιβατών και 18% μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Το εσωτερικό του έχει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτό του νέου Civic, με τη οθόνη αφής 9″ να βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Σύμφωνα με την Honda, η κεντρική κονσόλα του CR-V προσφέρει τον περισσότερο χώρο αποθήκευσης από οποιοδήποτε όχημα στην κατηγορία του. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι 7″, υπάρχει διζωνικός κλιματισμός και ηχοσύστημα της Bose με 12 ηχεία.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, με το αυτοκίνητο να φέρει στον βασικό εξοπλισμό ευρυγώνια κάμερα οπισθοπορείας, τη σουίτα συστημάτων ασφαλείας Honda Sensing 360 όπως και σύστημα ελέγχου κατάβασης Hill Descent Control. Τα πίσω καθίσματα έχουν οκτώ επίπεδα ρύθμισης για την ανάκλιση, με 10,5 μοίρες μεγαλύτερη γωνία, κάτι που επιτρέπει στους επιβάτες να χαλαρώνουν με άνεση.

Στην Ευρώπη προσφέρεται με τον 2,0-λιτρο turbo υβριδικό κινητήρα απόδοσης 204 ίππων με 335 Nm ροπής, που λειτουργεί τον κύκλο Atkinson και υποστηρίζεται από δύο ηλεκτροκινητήρες.
Διαθέσιμη είναι και η plug-in υβριδική έκδοση του παραπάνω κινητήρα που έχει μεγαλύτερη μπαταρία και προσφέρει έως και 82 χλμ ηλεκτρικής αυτονομίας, με την μπαταρία να φορτίζει πλήρως σε 2,5 ώρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό