24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Επίσημο: Ανανέωσε με τη Ferrari ο Sainz μέχρι το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε ότι επέκτεινε το συμβόλαιο της με τον Carlos Sainz, ώστε αυτός να συνεχίσει τα φορά τα κόκκινα μέχρι το τέλος του 2024.

Ο Ισπανός, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα το 2021, δήλωσε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Scuderia Ferrari. Πάντα έλεγα ότι δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα της Formula 1 για να αγωνιστώ και μετά από πάνω από ένα χρόνο μαζί της, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το να φοράς αυτήν την αγωνιστική στολή και να εκπροσωπείς αυτήν την ομάδα είναι μοναδικό και ασύγκριτο. Η πρώτη μου σεζόν στο Maranello ήταν σταθερή και εποικοδομητική, με όλη την ομάδα να προχωρά μαζί. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της δουλειάς ήταν ξεκάθαρο μέχρι στιγμής.
Αισθάνομαι ενδυναμωμένος από αυτή την ανανεωμένη επίδειξη εμπιστοσύνης σε εμένα και τώρα ανυπομονώ να μπω στο μονοθέσιο, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Ferrari και να δώσω στους θαυμαστές της πολλά για να χαίρονται. Η F1-75 αποδεικνύεται πρωτοπόρος, κάτι που μπορεί να μου επιτρέψει να κυνηγήσω τους στόχους μου στην πίστα, ξεκινώντας με την πρώτη μου νίκη στη Formula 1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό