27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ξεκίνησε ήδη ο Hamilton στην Ferrari;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διάσημος οδηγός της F1 Lewis Hamilton μπορεί να πρόσθεσε ένα ακόμη κόσμημα στη συλλογή του από εξωτικά αυτοκίνητα, τη Ferrari 499P Modificata.

Αυτό το εξαιρετικό όχημα διαθέτει έναν twin-turbocharged V6 κινητήρα 3,0 λίτρων σε συνδυασμό με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό μαύρο και χρυσό φινίρισμα που κοσμείται με τον αγωνιστικό αριθμό του Hamilton, 44.

Η 499P Modificata είναι μια έκδοση χωρίς περιορισμούς του νικητή των 24 ωρών του Le Mans της Ferrari, που σημαίνει ότι διαθέτει ακόμα περισσότερη ισχύ από την αντίστοιχη αγωνιστική, απαλλαγμένη από τους κανονισμούς.

Η Ferrari παρουσίασε αυτό το μοντέλο τον περασμένο Οκτώβριο για να τιμήσει την ιστορική της νίκη στο Le Mans.

Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 5,1 εκατομμυρίων ευρώ και περιλαμβάνει δύο χρόνια υποστήριξης στην πίστα σε εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ferrari μέσω του νέου προγράμματος Sport Prototipo Clienti.

Οι εικασίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου προκύπτουν από τα χαρακτηριστικά γραφικά του αριθμού «44», που ενδεχομένως υποδηλώνουν ότι ανήκει στον Hamilton.

Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να είναι ένας φόρος τιμής από έναν παθιασμένο πελάτη της Ferrari που γιορτάζει την πρόσφατη υπογραφή του Hamilton στην F1.

Ο Χάμιλτον είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, καθώς στο παρελθόν είχε στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, ένα μοναδικό Pagani Zonda 760LH.

Αν και δεν έχει στην κατοχή του κανένα όχημα σε αυτό το συγκεκριμένο μαύρο και χρυσό χρώμα, η Mercedes-Benz παρήγαγε μια SL 63 AMG περιορισμένης παραγωγής σε ματ μαύρο και χρυσό χρώμα για να γιορτάσει τον τίτλο του Hamilton στην F1 το 2014.

Επιπλέον, ο χαρακτήρας του Χάμιλτον στην ταινία Cars 2 του 2011, καθώς και το αγωνιστικό αυτοκίνητο στην επερχόμενη ταινία F1 του Μπραντ Πιτ, παραγωγής Χάμιλτον, διαθέτουν παρόμοια χρώματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό