21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επίσημη παρουσίαση στις 28 Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το… Oktoberfest των παρουσιάσεων νέων μοντέλων καλά κρατεί και το Redmi Note 11 Series έρχεται στις 28 του μήνα. Η παρουσίαση θα γίνει στην Κίνα, με το σύνθημα της Redmi να λέει “speed battle, a moment full featured”.

Από το poster της ανακοίνωσης για την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Redmi Note 11 Series δεν μαθαίνουμε πάρα πολλές πληροφορίες, αλλά μπορούμε να ξεχωρίσουμε ορισμένα highlights. Τα bezels θα είναι περιορισμένα, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι τύπου punch hole. Τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος του πλαισίου θα υπάρχουν ηχεία, για στερεοφωνικό ήχο που θα επιμελείται η JBL Audio.

Θα υπάρχει βύσμα 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά, ενώ στο πίσω μέρος φαίνεται το διαμέρισμα της κύριας κάμερας. Το setup εμφανίζεται τετραπλό, με την κύρια κάμερα να δεσπόζει στο επάνω μέρος, υποσχόμενη πολλά Megapixel. Υπάρχουν αναφορές που θέλουν το Redmi Note 11 να έχει ταχύτατη φόρτιση της μπαταρίας, ίσως και στα 120W.

Μένει να δούμε τι άλλο θα περιλαμβάνει το τεχνικό του μενού…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό