17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακό υβρίδιο τηλεόρασης και προβολέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια δημιουργία βγαλμένη από τα όνειρα όσων δηλώνουν φανατικοί της οικιακής ψυχαγωγίας παρουσίασε η κινεζική εταιρεία Hisense. Πρόκειται για ένα υβρίδιο τηλεόρασης και προβολέα (προτζέκτορα) με πλήθος προηγμένων και καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών. Το L5F Laser Cinema διαθέτει μια οθόνη 120 ιντσών που λειτουργεί και ως συμβατική τηλεόραση και ως οθόνη προβολής οπτικοακουστικού υλικού από τον προβολέα.

Το πρώτο επαναστατικό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι ότι η κεντρική μονάδα προβολής δεν χρειάζεται να βρίσκεται μακριά από την οθόνη αλλά σε απόσταση μόλις λίγων εκατοστών. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χώρου αλλά αισθητική αναβάθμιση σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα προβολής. Η τεχνολογία λέιζερ του συστήματος εγγυάται εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας.

Η συσκευή λειτουργεί με λειτουργικό Android γεγονός που της επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές, σε διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και σε υπηρεσίες streaming. Το σύστημα επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση με το σύστημα Wi-Fi του σπιτιού ή να συνδέεται απευθείας με το ρούτερ για την παροχή επιπλέον υπηρεσιών. Συνδέεται επίσης με όλες τις δημοφιλείς κονσόλες επιτρέποντας στους φίλους των games να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στην εντυπωσιακή οθόνη των 120 ιντσών.

Naftemporiki.gr με πληροφορίες από Digital Trends

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό