18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εννιάχρονο κορίτσι βάζει τα γυαλιά στους γυμναστηριακούς: Σηκώνει 75 κιλά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα εννιάχρονο κορίτσι από την Panchkula της Ινδίας, έχει κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο και αυτό λόγω των επιδόσεων της στην άρση βαρών που προκαλούν κυριολεκτικά δέος.

Το ταξίδι της Arshia ξεκίνησε το 2021, όταν, στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών, σημείωσε το ρεκόρ της νεότερης αθλήτριας -όπως καθορίστηκε από το Βιβλίο Ρεκόρ της Ινδίας- στην άρση βαρών, σηκώνοντας αβίαστα τα εντυπωσιακά 45 κιλά. Έκτοτε, έχει κατακτήσει τον κόσμο της άρσης βαρών, κερδίζοντας πολλούς διαγωνισμούς και μάλιστα χορηγείται από τους MuscleBlaze και Jerai Fitness — δύο από τις πιο δημοφιλείς μάρκες γυμναστικής της Ινδίας.

«Δεν ξέρω πώς το κάνει. Είναι από τη φύση της τόσο δυνατή ή μήπως έχει κάποιο σπάνιο χάρισμα;» είπε ο περήφανος πατέρας της Arshia, ελπίζοντας ότι θα έρθει η μέρα που η κόρη του θα καταφέρει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το νεαρό κορίτσι έχει ξετρελάνει και πάλι το διαδίκτυο, καθώς σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram εμφανίζεται να κάνει deadlift με 75 κιλά.

Ενώ η πλειοψηφία των θεατών θαύμασε το απίστευτο επίτευγμα της Arshia, υπήρξαν κάποιοι που εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα του συγκεκριμένου αθλήματος.

Ένας χρήστης εξέφρασε τις ανησυχίες του, διερωτώμενος αν η σπονδυλική στήλη της Arshia θα μπορούσε να αντέξει τόσο βάρος. Ένας άλλος εξέφρασε παρόμοια συναισθήματα, εκφράζοντας αβεβαιότητα σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις μιας τόσο έντονης σωματικής δραστηριότητας στην ανάπτυξη των οστών της και τη συνολική ανάπτυξή της.

Ωστόσο υπήρξαν και φωνές θαυμασμού και ενθάρρυνσης για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Arshia. Ένας χρήστης την επαίνεσε για την επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας, χαρακτηρίζοντας την ως έμπνευση για τους επίδοξους αθλητές σε όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό