22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ελληνική υπόθεση στους Μπακς – Τα δικαιώματα του Αγραβάνη στα «ελάφια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να παίζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη, είναι ακόμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο λόγος για το ΝΒΑ, μιας και ο διεθνής φόργουορντ, είχε επιλεχθεί στο Νο56 του NBA Draft το 2015 από τους Χοκς. Τα δικαιώματά του είχαν μεταφερθεί στους Καβαλίερς, ενώ ήταν στους Χοκς ώσπου «έσκασε» το deal με τους Μπακς.

Η ομάδα από το Μιλγουόκι, επισημοποίησε την ανταλλαγή του Ρόμπιν Λόπες με τους Κινγκς και μέσα στο σχετικό deal, ήταν και το να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αγραβάνη. Αυτό σημαίνει ότι άμα κάποια στιγμή ο 29χρονος θελήσει να πάει στο ΝΒΑ, τότε μπορεί να υπογράψει μόνο στην ομάδα της οποία αγωνίζεται ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

The Milwaukee Bucks have traded center Robin Lopez and cash considerations to the Sacramento Kings in exchange for the draft rights to Dimitrios Agravanis.https://t.co/mbn30CmuHN

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 9, 2024

Όσο ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αγραβάνης θεωρούταν από τα καλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που ήταν στο Draft του 2015. Μπορεί να μην του έχει δοθεί η ευκαιρία στο ΝΒΑ, ωστόσο σίγουρα η καριέρα του είχε καλή πορεία όσον αφορά τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Πλέον έχει επιστρέψει στη δράση, καθώς εδώ και λίγες βδομάδες έχει υπογράψει με την ΑΕΚ. Στόχος του να βοηθήσει την «Ένωση» τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο), όσο και στο Basketball Champions League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό