17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελεύθεροι η 26χρονη και ο 64χρονος- Οι όροι που επιβλήθηκαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες στον Κολωνό μετά την απολογία τους σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, σήμερα, απολογήθηκε η αποκαλούμενη «Έλενα», η γυναίκα η οποία συνελήφθη την Κυριακή μετά τη μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στη σεξουαλική εκμετάλλευση.

Η 26χρονη, που φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας, καθώς έκλεινε ραντεβού στα νεαρά κορίτσια και τα συνόδευε κιόλας στα ερωτικά ραντεβού, αφέθηκε ελεύθερη, ενώ της επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Κατά την απολογία της, η συγκεκριμένη κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται. Υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη. Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ακόμη το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε και 63χρονος ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης του κυκλώματος. Και αυτός αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η περιβόητη Λορέλα και ένας ακόμα άνδρας 34 ετών. Αντίθετα ελεύθερος με όρους έχει αφεθεί 55χρονος φερόμενος ως πελάτης του κυκλώματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό