23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Έφυγα γιατί είχα σχεδόν αρρωστήσει, είχε μαυρίσει η ψυχή μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» έκανε δηλώσεις η Ελεονώρα Μελέτη, σε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για τα δελτία ειδήσεων αλλά και τον λόγο που επιλέγει να δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες στα προσωπικά της social media.

«Με γνωρίσατε από το Δελτίο Ειδήσεων και αν κάτσεις να υπολογίσεις όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση που είμαι από το 2001, τώρα που το συνειδητοποιώ έκανα 9 χρόνια το δελτίο. Έφυγα πολύ συνειδητά, είχα σχεδόν αρρωστήσει, είχε μαυρίσει η ψυχή μου. Τα αγαπώ, τα λατρεύω, είναι το πρώτο μου βήμα στην τηλεόραση. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες και παραμέτρους το αν θα ξαναγυρνούσα σε αυτά» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Υπάρχει το πώς νιώθει η κάθε γυναίκα. Οι επιλογές μας δεν είναι για να τις κρίνουν οι άλλοι, είναι για να τις κρίνουμε εμείς. Αν μια γυναίκα αισθάνεται όμορφα με τον τρόπο που επιλέγει να ανεβάζει τις φωτογραφίες της ή να κυκλοφορεί είναι απόλυτα θεμιτό. Εμένα με κάνει να νιώθω υπέροχα. Αν σε κάποιον δεν αρέσει δεν μπορώ να βοηθήσω, εμένα μου αρέσει, το κάνω γιατί νιώθω καλά» τόνισε η παρουσιάστρια του Mega.

«Πολλές φορές στην ανάγκη να πούμε για κάτι που έχει κάνει ντόρο, στην ουσία δεν λέμε τίποτα. Χάνουμε την ουσία από άλλα πράγματα. Είναι ένα σημείο των καιρών» δήλωσε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό