24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν άκουσα ότι δεν είναι η γιαγιά του Κασσελάκη, δεν ήξερα αν πρέπει να χαμογελάσω ή να αισθανθώ άσχημα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ξεκίνημα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο περιβόητο θέμα με την υποτιθέμενη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, συνέντευξη της οποίας προβλήθηκε στο “Πρωινό” και έγινε αναπαραγωγή και στη δική της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν ήξερε αν πρέπει να χαμογελάσει ή να αισθανθεί άσχημα, μόλις πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί!

«Τι με απασχολεί; Πολλά τα θέματα, ένα πρωταγωνιστεί. Πάντως χθες που άκουγα ότι δεν είναι η γιαγιά του κ. Κασσελάκη, η γιαγιά που όλοι ακούσαμε εδώ, δεν ήξερα αν πρέπει να χαμογελάσω ή να αισθανθώ λίγο άσχημα. Δηλαδή είναι από αυτά που λες: Πώς την πάτησαν; Συμβαίνουν κι αυτά» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πρόσθεσε: «Εδώ μιλάμε για μία πολύ πολύ έμμεση κατάσταση από ό,τι καταλάβαμε. Μου ήρθε στο μυαλό, ενώ φυσικά δεν έχουν καμία σχέση, οι προσπάθειες lifestyle τοποθέτησης του Κασιδιάρη πριν από πολλά, πολλά χρόνια. Που ήταν πολύ πρόχειρες, πολύ άστοχες και όπως αποδείχτηκε λίγο επικίνδυνες. Διότι τώρα βρισκόμαστε σε μία πολιτική κατάσταση και να τοποθετούμε έναν άνθρωπο μόνο βάσει της εικόνας και των συγγενών του είναι λίγο άστοχο κατά τη γνώμη μου».

«Βλέπεις ότι θέλει ο κόσμος να μάθει κι άλλα, δεν είναι ότι κάποιος του λέει με το ζόρι θα σου πω αυτό και το άλλο και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Θέλω να πω ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει και με άλλους ανθρώπους και να μην ενδιέφεραν» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό