18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκλογές 2023: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζώρτζια Κεφαλά μπαίνουν στη Βουλή με την Πλεύση Ελευθερίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» με ποσοστό 3,17% μπαίνει στη Βουλή με οκτώ βουλευτές. Ανάμεσα σε αυτούς ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας και η τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέγεται βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ενώ η Τζώρτζια Κεφαλά στον Δυτικό Τομέα.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μιμπίλας ενημέρωσε με σχετική ανάρτηση, λέγοντας το δικό του «ευχαριστώ».

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που μεσα σε δύσκολες συνθήκες αγκάλιασαν τον αγώνα μας για να μπει τελικά η Πλεύση Ελευθερίας και η Zωη Kωνσταντοπούλου στην Βουλή. Όπως πάντα μέχρι τώρα θα είμαι δίπλα στους δίκαιους αγώνες των πολιτών και ιδιαίτερα της μεγάλης οικογένειας των καλλιτεχνών για μια αξιοπρεπή, δίκαιη και χωρίς προβλήματα ζωή….Με την Ζωή στην νέα Βουλή ανοίγουμε τον δρόμο για μια ισχυρή αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τζώρτζια Κεφαλά: Από τους «Μπλε» στη Βουλή

«Αποφάσισα, φίλοι μου να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολλή διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες μέσα από βίντεο στο Facebook η Τζώρτζια Κεφαλά, δηλώνοντας ότι θα είναι υποψήφια με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», είχε πει η Τζώρτζια Κεφαλά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό