18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Εικόνες φρίκης από κάμερα Ισραηλινού στρατιώτη – Μαζική η εκτέλεση του κόσμου στο φεστιβάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από τον ισραηλινό στρατό στο οποίο καταγράφεται η σφαγή που διέπραξε η Χαμάς στις  7 Οκτωβρίου, στο φεστιβάλ SuperNova με πάνω από 250 νεκρούς.

Οι εικόνες προέρχονται από κάμερα που βρίσκεται σε Ισραηλινό στρατιώτη. Είναι οι στιγμή που φτάνουν οι πρώτες στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις του Ισραήλ στην περιοχή όπου έλαβε χώρα η επίθεση.

Στις φρικιαστικές σκηνές δεν καταγράφεται κανένας τραυματίας, παρά μόνο νεκροί. Πτώματα δεκάδων ανθρώπων διάσπαρτα και μέσα στα αίματα στο χώρο του φεστιβάλ.

Με τα όπλα στα χέρια οι ισραηλινές δυνάμεις ελέγχουν το κάθε εκατοστό, όπως αυτοκίνητα και  εσωτερικά τροχόσπιτων. Ένας ένστολος ακούγεται να φωνάζει στα εβραϊκά «Ποιος είναι μέσα;», μπαίνοντας σε έναν εσωτερικό χώρο, όμως σιωπή.

Προχωρώντας καταλήγει στον χώρο του φεστιβάλ. Οι εικόνες που μεταδίδονται είναι φρικιαστικές, κανένα ίχνος ζωής

Προσοχή σκληρές εικόνες – Το βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών

Disturbing images ⚠️

Four weeks ago today, 200+ young Israelis were butchered by Hamas terrorists at the Nova music festival.

This is what the aftermath looked like through the eyes of an IDF soldier who came to rescue survivors.

Don’t look away.https://t.co/MG5BoqKWy9

— Israel Foreign Ministry (@IsraelMFA) November 4, 2023

Πολλά από τα πτώματα που βρέθηκαν ήταν στοιβαγμένα δείχνοντας τον πανικό και τις τελευταίες  δραματικές στιγμές που έζησαν όσοι βρίσκονταν στο φεστιβάλ. Είχαν πλησιάσει ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαν να κρυφτούν από τους ενόπλους της Χαμάς, πίσω από ψυγεία και πάγκους. Όταν τους ανακάλυπταν οι τελευταίοι σε οποιαδήποτε σημείο τους εκτελούσαν μαζικά.

«Κρύφτηκα κάτω από το πτώμα του φίλου μου και γλίτωσα»

Οι μαρτυρίες των επιζώντων του φεστιβάλ SuperNova στο Ισραήλ συνεχίζουν να συγκλονίζουν. Η Νόαμ Μαζάλ Μπεν-Ντέιβιντ είναι σήμερα ζωντανή επειδή κρύφτηκε πίσω από το πτώμα του φίλου της στο πίσω μέρος ενός κοντέινερ, την ώρα που η Χαμάς σκόρπιζε τον θάνατο.

«Μας περικύκλωσαν και συνέχισαν να πυροβολούν ασταμάτητα… Καθώς οι ένοπλοι της Χαμάς πλησίαζαν, ο Ντέιβιντ με πήρε και με πέταξε στο πίσω μέρος του κοντέινερ λέγοντάς μου να πάω όσο πιο βαθιά μπορούσα και να κρυφτώ. Ένας από αυτούς πήδηξε μέσα και φώναξε “Αλλάχ Άκμπαρ” και μια βόμβα εξερράγη και άρχισαν να πυροβολούν ασταμάτητα», περιγράφει η 27χρονη στην Express.

Ο φίλος της πυροβολήθηκε στο στήθος και εκείνη στο πόδι και στο ισχίο. «Κρύφτηκα κάτω από το πτώμα του, καθώς η Χαμάς έσφαζε τους πάντες», θυμάται σήμερα, 30 ημέρες μετά το «Μαύρο Σάββατο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό