15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εθνική Πατρών – Πύργου: Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ξήλωσε 180 κολωνάκια της τροχαίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εθνική οδός Πατρών – Πύργου ήταν ο δρόμος που ο 19χρονος αποφάσισε να ρισκάρει τη ζωή του. Με την ταχύτητα που οδηγούσε, μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δεν προκλήθηκε τροχαίο…

Μανία καταστροφής φαίνεται ότι κατέλαβε έναν 19χρονο Ρομά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Ο νεαρός «θέρισε» δεκάδες πλαστικά κολωνάκια σήμανσης τύπου bollard σε μήκος περίπου ενάμισι χιλιομέτρου στη νέα εθνική οδό, όπου έκανε «ράλι» οδηγώντας ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας άλλου ατόμου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο νεαρός «ξήλωσε» συνολικά 180 κολωνάκια τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα από τα Καβάσιλα στο ρεύμα προς Πύργο, τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Ιουνίου του 2023, με το ύψος των ζημιών που προκάλεσε να ξεπερνά τα 1.500 ευρώ, σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο των παρεμβάσεων στην εθνική οδό και αποκατέστησε άμεσα τα σπασμένα κολωνάκια.

Ο 19χρονος δεν υπολόγισε ότι κατά μήκος της διαδρομής υπήρχαν κάμερες που τον κατέγραψαν και έτσι συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ηλείας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

: thriassio.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό