16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εθνική ομάδα: Εκτός Μουντομπάσκετ ο Νικ Καλάθης

Ειδήσεις Ελλάδα

Δίχως τον Νικ Καλάθη θα αγωνιστεί η Εθνική στο Μουντομπάσκετ

Με μία ακόμη σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Εθνική στο προσεχές Μουντομπάσκετ. Ο Νικ Καλάθης ενημέρωσε τον Δημήτρη Ιτούδη ότι δεν θα δώσει το «παρών», αφού αποφάσισε οριστικά ότι σκοπεύει να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι.

Συνεπώς, ο 52χρονος τεχνικός θα στερηθεί κι άλλο σημαντικό γρανάζι από την περιφέρεια της γαλανόλευκης, αφού είναι δεδομένη η απουσία του Κώστα Σλούκα και πλέον ο μοναδικός πεπειραμένος χειριστής, ο οποίος απομένει είναι ο Τόμας Γουόκαπ, που πήρε πρόσφατα ελληνικό διαβατήριο.

Οπότε, η Ελλάδα θα έχει αρκετό φρέσκο αίμα στα γκαρντ και αναμένεται να τη στελεχώσουν κάποιοι ή και όλοι εκ των Λούντζη, Μωραΐτη και Φλιώνη.

Το μεγάλο ερωτηματικό για την Εθνική έχει να κάνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά από την παρουσία του στην Κίνα για εμπορικούς λόγους, ο Greek Freak έχει επιστρέψει, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει σαφές αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι. Η επέμβαση που έκανε πριν περίπου έναν μήνα στο γόνατό του δεν είναι σύμμαχος και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της συμμετοχής του, παρότι ο ίδιος θέλει να τις εξαντλήσει.

Οι Μπακς είναι σαφές πως θα ήθελαν να απέχει, προκειμένου να κάνει το πρόγραμμα αποκατάστασης που πρέπει να την ηρεμία του και να μην καταπονηθεί επιπλέον. Ο τελευταίος λόγος πάντως ανήκει στον παίκτη, που φέρεται να έχει συστάσεις από τους γιατρούς.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του αδερφού του, Κώστα, που έκανε επίσης πρόσφατα έναν καθαρισμό στο γόνατό του και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει να παίξει. Πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο αντιμετωπίζει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που για τον συγκεκριμένο λόγο έχασε και τα τελευταία ματς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, οπότε κι αυτός είναι αμφίβολος.

Στην προεπιλογή από τους «παλιούς» θα είναι μεταξύ άλλων οι Παπανικολάου, Παπαγιάννης, Αγραβάνης, Θανάσης Αντετοκούνμπο αλλά και ο Μήτογλου, που έχει να αγωνιστεί περίπου 16 μήνες λόγω της τιμωρίας του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό