15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Εγώ ορίζω τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένταση στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη

Έντονο διάλογο είχε σήμερα η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος ήταν καλεσμένος μέσω Skype, προκειμένου να μιλήσουν για την αγωγή που έχει καταθέσει ο ηθοποιός κατά του ΣΕΗ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον δικηγόρο, με τον Βασίλη Καπερνάρο να απαντά: «Θα με ρωτήσετε μετά. Αξίζει κα Σκορδά να ακούσετε αυτό που θα σας πω…» για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Σκορδά: Απλώς για να μην μπερδευτούν τα θέματα στην εκπομπή, αν μου επιτρέπεται, στην εκπομπή εγώ θα κάνω τη ροή, συγγνώμη. Η ερώτηση λοιπόν…

Καπερνάρος: Εσείς ή ο κος Λιάγκας;

Σκορδά: Εγώ την κάνω την ερώτηση, δεν θέλετε να σας ρωτήσω;

Καπερνάρος: Βεβαίως θέλω να με ρωτήσετε.

Όταν η Φαίη Σκορδά έθεσε το ερώτημά της, ο Βασίλης Καπερνάρος αρνήθηκε να απαντήσει, γιατί το ερώτημα ήταν υποθετικό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και πρόσθεσε «μην μου τρώτε τηλεοπτικό χρόνο», προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά, η οποία του απάντησε: «Μου επιτρέπετε να ορίσω εγώ τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς», για να επανέλθει ο δικηγόρος λέγοντας: «Μη μου κόβετε απαντήσεις. Κάνατε ένα ερώτημα πέντε λεπτά και περιμένετε απάντηση σε δύο λεπτά κι αυτό είναι ασύμμετρο».

Τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει τις δικές του ερωτήσεις, λέγοντας στον δικηγόρο, ότι πρέπει να γίνεται διάλογος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό