20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 25/2 έως 3/3/24, πως θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλα τα ζώδια; Ποιοι ευνοούνται; Ποιοι να προσέχουν;

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Άρη-Δία που ίσως να φέρει κάποιες υπερβολές και ξεκαθαρίσματα με κάποιες σχέσεις σας πιθανότατα φιλικές ωστόσο κάποιοι ίσως να πρέπει να αποφύγετε να κάνετε υπερβολικά έξοδα ή να είστε εύθικτοι. Στις 28.02 και 29.02 η σύνοδος Ηλίου-Ερμή-Κρόνου ίσως να σας φέρει κάποια κατάπτωση αλλά πολλοί ίσως να πιεστείτε με θέματα από το παρελθόν ή να δυσκολευτείτε με κάποιο σας γονιό ή κάποιον εργοδότη σας. Το εξάγωνο Ερμή-Δία θα σας βοηθήσει και ίσως να έχετε κάποια υποστήριξη ή ευχάριστα νέα που θα σας ανακουφίσουν κάπως στις 29.02 ενώ και την 1η Μαρτίου το εξάγωνο Ηλίου-Δία θα σας προσφέρει ξεκούραση, διασκέδαση αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο και πάλι ίσως να έχετε κάποιες παρεξηγήσεις αλλά και έξοδα ενώ κάποιοι ίσως να έρθετε σε κάποιες προστριβές με το ταίρι σας ή κάποιους συνεργάτες σας με την Αφροδίτη να κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία ίσως να σας φέρει αρκετή κούραση και κάποια υπερβολή για να πετύχετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους ωστόσο κάποιοι καλό θα είναι να μην κάνετε υπέρβαση σε νομικά θέματα και καλό θα είναι να αποφύγετε και κάποιες προστριβές. Στις 28.02 και 29.02 με την σύνοδο τους Ηλίου και του Ερμή και την σύνοδο Ερμή-Κρόνου κάποιοι θα καταφέρετε να διευθετήσετε κάποιες υποθέσεις σας και ίσως κάποιοι να κάνετε και ένα ταξίδι. Στις 29.02 το εξάγωνο Ερμή-Δία και την 01.03 το εξάγωνο Ηλίου-Δία θα σας φέρει ευχάριστα νέα, ένα ταξίδι, συναντήσεις ή γνωριμίες αλλά ίσως και κάποια νομική βοήθεια για την αποκατάσταση ενός ακινήτου που αφορά την οικογένεια. Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα επηρεάσει εσάς του τέλους 2ου δεκαημέρου αρχές 3ου με κάποιες ανατροπές και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Άρη-Δία ίσως να φέρει στο προσκήνιο κάποια νομικά θέματα ,πληροφορίες αλλά και ένταση για κάποιο ταξίδι ή με κάποιες σχέσεις σας εκτός κι αν κάποιοι ενθουσιαστείτε με υπερβολή για κάποια νέα αλλά καλό θα είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι. Η σύνοδος Ηλίου-Ερμή και Ερμή-Κρόνου στις 28.02 και 29.02 ίσως να σας πιέσει με κάποιες πληροφορίες που θα έχετε αλλά και με περισσότερες ευθύνες στην καριέρα σας ωστόσο κάποιοι ίσως να πάρετε και κάποια επιβράβευση ή περισσότερη υπευθυνότητα μετά από μια περίοδο συνέπειας στην εργασία σας. Το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 29.02 ίσως να σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις ,γνωριμίες αλλά και μια σχέση ή συνεργασία ενώ και το εξάγωνο Ηλίου-Δία την 01.03 θα φέρει κάποιες ευχάριστες συγκυρίες ,πληροφορίες ή συναντήσεις που θα σας δώσουν εσωτερική ικανοποίηση. Προς στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ωστόσο ίσως να σας φέρει κάποια νέα που θα σας προβληματίσουν ή θα σας εκνευρίσουν, προσέχετε στις διαδρομές σας αλλά και στα σχόλια που ίσως να ακούσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας φέρει ενθουσιασμό για κάποια οικονομικά θέματα ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα ή να χρειαστεί να δουλέψετε με κάποιο άγχος ή υπερβολή για να πετύχετε τους στόχους σας. Η σύνοδος Ηλίου-Ερμή-Κρόνου στις 28.02 και 29.02 θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για κάποια σχέδιά σας σε θέματα καριέρας ή σχέσεων και πολλοί θα έχετε βοήθεια από κάποια φιλικά σας πρόσωπα .Το εξάγωνο Ερμή-Δία ίσως να φέρει ένα ταξίδι για κάποιους από εσάς αλλά ίσως και κάποια γνωριμία ενώ και το εξάγωνο Ηλίου-Δία θα σας φέρει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα και στην συναισθηματική σας ζωή. Το τέλος της εβδομάδας ίσως λίγο να σας χαλάσει την διάθεση με κάποιες ανατροπές σε στόχους, σε οικονομικά και έξοδα αλλά και σε θέματα με την οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ

Στις αρχές της εβδομάδας ίσως να πρέπει να κάνετε μια υπερβολική προσπάθεια ώστε να τακτοποιήσετε νομικά ή επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες ενώ κάποια ένταση ίσως να υπάρξει και με το ταίρι σας .Ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν .Η συνάντηση του Ερμή και του Ήλιου μαζί με τον Κρόνο στις 28.02 και 29.02 ίσως να σας πιέσει με θέματα οικονομικά και υποχρεώσεις ωστόσο το εξάγωνο με τον Δία στις 29.02 και 01.03 ίσως να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να νοιώσετε καλύτερα. Το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή για το τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ίσως να σας φέρει κάποιες ανατροπές και εντάσεις ή διαφωνίες με σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία στην αρχή της εβδομάδας ίσως να σας φέρει κάποια προβλήματα νομικής φύσεως στην εργασία σας κάποια δυσκολία ίσως με κάποιο ταξίδι που ίσως θέλετε να κάνετε αλλά ίσως και έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για κάποιο μεταφορικό σας μέσον θέματα που ίσως λυθούν γύρω στις 29.02 και την 01.03 με το εξάγωνο που θα κάνει ο Ερμής και ο Ήλιος με τον Δία. Στις 28.02 και 29.02 επίσης η σύνοδος Ηλίου Ερμή και Ερμή-Κρόνου ίσως να σας βοηθήσουν να βάλετε τα όριά σας σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες αλλά κάποιοι ίσως να αναγνωριστείτε μέσα από πολύχρονες προσπάθειες ή θα θελήσετε να συζητήσετε με το ταίρι σας κάποια μονιμοποίηση της σχέσης σας. Λίγο δύσκολο θα είναι το τέλος της εβδομάδας για εσάς του τέλους 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου που ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές σε κάποιο ταξίδι ή κάποια σχέδιά σας ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε έξοδα και κάποιες διαφωνίες ίσως με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία στην αρχή της εβδομάδας ίσως να σας κάποια περισσότερα έξοδα για τα παιδιά σας ,κάποια δυσαρέσκεια για κάποια οικονομικά θέματα που θα πρέπει να τακτοποιήσετε ωστόσο κάποιοι ίσως να μεγεθύνετε ή να νοιώσετε ενθουσιασμό για κάποια γνωριμία. Ότι ωστόσο και αν προκύψει θα τακτοποιηθεί γύρω στις 29.02 και 01.03 με τα εξάγωνα που θα σχηματίσουν με τον Δία ο Ερμής και ο Ήλιος και κάποιοι θα έχετε έσοδα που θα ισορροπήσουν την κατάσταση και θα ισορροπήσουν την κούραση που ίσως να έχετε μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας αλλά και κάποια πίεση που ίσως να έχετε από πρόσωπο της οικογένειάς σας. Πολλοί θα έχετε ίσως και κάποια νέα πρόταση για συνεργασία ή εύνοια σε συμφωνίες. Λίγο προσέχετε εσείς του τέλους 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου αφού ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό και ίσως να έχετε αρκετά έξοδα αλλά να απογοητευτείτε από έναν έρωτα ή τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα και ίσως να έχετε και κάποιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας ίσως μετά από κάποιες υπερβολές ωστόσο στην πορεία της εβδομάδας θα λυθούν με το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 29.02 και με το εξάγωνο Ηλίου-Δία την 01.03.Ταυτόχρονα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στις 28.02 και η σύνοδος Ερμή-Κρόνου ίσως να σας βοηθήσει να έρθετε σε καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά σας αλλά αποφύγετε να είστε αυστηροί, κάποιοι να καθιερώσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια αλλά κάποιοι να κάνετε και μια γνωριμία ίσως με διαφορά ηλικίας που θα έχει την δυνατότητα να σταθεροποιηθεί. Λίγο πιο δύσκολα θα είστε εσείς του τέλους 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου προς το τέλος της εβδομάδας που ίσως να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας για οικογενειακά θέματα ή κάποιους συνεργάτες σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Άρη-Δία που ίσως να σας φέρει αρκετές μετακινήσεις και επαφές μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ κάποιοι ίσως να χρειαστεί να κάνετε αρκετή προσπάθεια ώστε να τακτοποιήσετε κάποια νομικά θέματα ενώ εάν έχετε κάποια ένταση για κάποια θέματα θα επιλυθούν στις 29.02 και 01.03 με τα εξάγωνο Ερμή και Ήλιου με τον Δία. Ταυτόχρονα ίσως να μπορέσετε να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα οικογενειακά και να χειριστείτε με το ταίρι σας με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις τους σπιτιού ενώ κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας ίσως να σας βοηθήσει. Το τέλος της εβδομάδας ίσως να φέρει κάποιες ανατροπές σε εσάς τέλους 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου που ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές και ένταση μέσα στην εργασία σας, προβλήματα με το μεταφορικό σας μέσον ή τα αδέλφια σας αλλά ίσως να υπάρξει και κάποιο θέμα υγείας που θα σας κρατήσει στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Άρη-Δία που ίσως να σας φέρει κάποιες υπερβολές σε έξοδα που ίσως να κάνετε για να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με την οικογένειά σας αλλά και έξοδα για τα παιδιά σας. Θα βρεθούν λύσεις πάντως στις 29.02 και 01.03 με τα εξάγωνα Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα με τον Δία ενώ κάποιοι θα ευνοηθείτε σε συμφωνίες ή την καλύτερη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας. Επίσης η σύνοδος Ηλίου Ερμή και Ερμή-Κρόνου το ίδιο διάστημα ίσως να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την επικοινωνία με τα παιδιά σας ωστόσο προσέχετε να μην είστε κάπως επικριτικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να φέρει κάποια παραπάνω έξοδα για εσάς τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου αλλά ίσως και κάποιες ανατροπές στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σας με τον Δία ίσως να σας πιέσει με κάποια υπερβολική προσπάθεια που ίσως να κάνετε για κάποια θέματα στον τομέα της καριέρας σας ωστόσο κι εσείς προσπαθήστε να μην μεγεθύνετε τις καταστάσεις. Ενθουσιασμός ωστόσο ίσως να υπάρχει και δυναμικότητα αλλά ίσως να κουραστείτε αρκετά από επαφές και μετακινήσεις. Ωστόσο θα υπάρξει ανταπόδοση στις 29.02 και 01.03 με τα εξάγωνα που θα σχηματίσουν ο Ερμής και ο Ήλιος από τους Ιχθείς με τον Δία είτε οικονομική είτε συναισθηματική ενώ κάποιοι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και εκκρεμότητες από το παρελθόν ακόμη κι αν θα πιεστείτε αρκετά με τον Κρόνο στον τομέα των οικονομικών σας. Περισσότερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε ωστόσο εσείς του τέλους 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου προς το τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να φέρνει κάποια ανισορροπία και ανατροπές στις σχέσεις σας αλλά και σε οικογενειακά αλλά ίσως και επαγγελματικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Άρη-Δία που ίσως να σας φέρει κάποια έξοδα ,θέματα με τα οικονομικά σας αλλά και έντονο παρασκήνιο ενώ ίσως να έχετε κάποιες αποκαλύψεις που ίσως να σας ενοχλήσουν αρκετά. Όλα αυτά ωστόσο και οτιδήποτε προκύψει θα βελτιωθεί με το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 29.02 αλλά και την 01.03 με το εξάγωνο Ηλίου-Δία και παρόλο που ο Κρόνος που θα έχει έντονη παρουσία στο ζώδιό σας και θα σας πιέζει με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις πολλοί θα καταφέρετε να βάλετε τις βάσεις για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Κάποιοι επίσης στις 29.02 ίσως να έχετε και κάποιες νέες προτάσεις για συνεργασία που θα έχουν μονιμότητα ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία αλλά κάποιοι να επισημοποιήσετε και τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο προσέχετε κάποιοι από εσάς παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας και τα αδέλφια σας ,κουτσομπολιά και ίσως να έχετε και κάποιες αποκαλύψεις ενώ φαίνεται ότι κάποιο πρόσωπο ίσως να σας εκνευρίσει για θέματα οικονομικά ή συναισθηματικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό