22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εβδομαδιαίο Πλανητικό Σκηνικό από 12 – 18 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Άκρως ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους, και αυτό θα δώσει χαρά στον μικρό φτερωτό θεό που αυτή την εβδομάδα, έχει την τιμητική του.

Από Αστρολογικής πλευράς, η είσοδος τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης στο ζώδιο Νοητικό και σταθερό ζώδιο του Υδροχόου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας, καθώς θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε, τόσο τον τρόπο που δρούμε και συμπεριφερόμαστε στην ερωτική μας ζωή, καθώς θα ενισχύσουν την ικανότητα μας να μπορούμε να αποστασιοποιούμαστε, εάν χρειαστεί από το συναίσθημα και να προχωράμε ατενίζοντας το μέλλον.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την ρομαντική συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα. Θα συνεχιστεί με τις γεμάτες πάθος συναντήσεις του Άρη και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό είναι πιθανό να δυναμιτίσει ξαφνικά την ατμόσφαιρα.

Στιγμές έντασης, ερωτικού πάθους, αλλά και ξαφνικές αλλαγές θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)

Την Κυριακή 11/02 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα κάνει αρκετά σοβαρούς και απόμακρους με τους δικούς τους ανθρώπους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

Την Δευτέρα 12/02 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τον ρομαντισμό, τις διαισθητικές ικανότητες αλλά και τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

Την Τρίτη 13/03 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), αλλά και αρκετού άγχους και πίεσης για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς). Ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τόσο τα καλλιτεχνικά ταλέντα όσο και τον ρομαντισμό, των Αιγόκερων και των Καρκίνων αλλά και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

Την Τετάρτη 14/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε παρασκήνιο που μπορεί αν υπάρχει γύρω μας, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και τα ερωτικά πάθη, δίνοντας νέα πνοή στην προσωπική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

 

Την Πέμπτη 15/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις, στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

 

Την Παρασκευή 16/02 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δώσει νέα ώθηση στην συναισθηματική ζωή των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ μπορεί να παρασύρει σε συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς). Επίσης, την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την διαίσθηση τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

Το Σάββατο 17/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές στα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το ερωτικό πάθος, την κτητικότητα αλλά και την ζήλεια απέναντι στον σύντροφο τους, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

 

Ενώ την Κυριακή 18/02 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί τις ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους, την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, ο έρωτας αποτελεί πηγή ζωής, στο χέρι μας είναι να αφεθούμε σε αυτόν και να μην φοβηθούμε να προχωρήσουμε σε νέα μονοπάτια.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό