18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Είπε γεια σου κούκλε, τι κάνεις; Έχει κόλλημα μαζί μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύμα «σεξουαλικής παρενόχλησης» από την Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει ότι ενδέχεται να έπεσε το πρωί της Δευτέρας (22/4) ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Στο προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου συναντήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος με τη Ζωή Κωνσταντόπουλου, με τον πρώτο να ξαφνιάζεται από τα λεγόμενα της προέδρου της “Πλεύσης Ελευθερίας”, όπως ο ίδιος κατήγγειλε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου, την ώρα που τον προσπερνούσε του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

«Προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό “κόλλημα”, που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου», λέει ο κ. Μπέος, που προχωρά και σε ερμηνεία της φράσης της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

«Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…», σημειώνει.

Ωστόσο, όπως καταλήγει, «ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…».

Σημειώνεται ότι το πρωί στα δικαστήρια του Βόλου, με αφορμή την δίκη των Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας που υπερασπίζεται τους δύο κατηγορούμενους, επιτέθηκε στην πρόεδρο της αίθουσας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως λειτουργεί «υπέρ του Μπέου», ενώ κατέθεσε μήνυση εις βάρος της, αλλά και απανωτά αιτήματα εξαίρεσής της από την υπόθεση, τα οποία απορρίφθηκαν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό