29 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

«Είναι τυπικό το θέμα της ανανέωσής μου με τον Παναιτωλικό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τα play-off με την 4η διαδοχική του νίκη και όπως γνώριζε ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να παραμείνει στην Super League. Ο Γιάννης Πετράκης, που έλεγε μαντινάδες όταν εξασφάλισε την παραμονή η ομάδα του, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε στις δηλώσεις του επί της ουσίας πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Παναιτωλικό, αφού το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του πρέπει απλώς να θεωρείται τυπικό. Για την ιστορία, οι Αγρινιώτες μάζεψαν την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών φέτος στα play-out και κατάφεραν τελικά να τερματίσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας και συνολικά στην 10η του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά το φινάλε του ματς με τον ΟΦΗ:  Για τη σεζόν του Παναιτωλικού: 

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια μέσα στη χρονιά. Βρήκαμε την ισορροπία μας στο τέλος, που ήταν το πιο σημαντικό και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για την ανανέωσή του με τον Παναιτωλικό: 

«Έχω όλη την καλή διάθεση, όπως και η άλλη πλευρά. Νομίζω ότι το θέμα είναι τυπικό, έχουμε μια ακόμα συνάντηση την άλλη εβδομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό