18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Είναι ενοχλητικό να σε ρωτάνε για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και πριν απαντήσεις για τη Βάσω Λασκαράκη»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν υπάρχει λόγος να πω στους δημοσιογράφους “δεν απαντάω”. Δεν έχει νόημα»

Για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» την οποία σκηνοθετεί και έχει την επιμέλεια της παραγωγής, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ενώ απάντησε και για το περιστατικό με ρεπόρτερ που τον ρώτησε για τη Βάσω Λασκαράκη.

«Τα Ζαγοροχώρια είναι εξαιρετικά. Κάναμε ρεπεράζ, πήγαμε και σε άλλα μέρη και είδαμε και το Τσεπέλοβο. Το βρήκα τελευταία στιγμή και είπαμε “εδώ πέρα είναι”. Δε θα σας λείψει το χιόνι. Φέραμε ειδική ομάδα, που στήνει παγοδρόμια με 20 τόνους πάγου και χιόνι. Ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντήσαμε. Όταν πήγαμε να κάνουμε χριστουγεννιάτικα γυρίσματα, είχε κατακαλόκαιρο και στα καλοκαιρινά έβρεχε», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Για τον ρόλο του ως σκηνοθέτης και παραγωγός, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Βλέπω πράματα, που πριν θα έλεγα “γιατί το κάνει αυτό” και τώρα λέω “γι’ αυτόν τον λόγο δεν έκανε”. Πιο πολύ επικράτησε η σκηνοθετική πλευρά παρά του παραγωγού. Δεν είπα “δε συμφέρει παραγωγικά, άρα δε θα το κάνω”. Στην αρχή σκεφτόμουν, ότι θα αντιμετώπιζα πολλές δυσκολίες, αλλά μετά από αρκετά χρόνια που είμαι στον χώρο, πάντα είχα τον νου μου και στα φωτά και στην κάμερα και έχω συνεργαστεί και με σκηνοθέτες, οι οποίοι είναι καλοί, θεωρώ ότι έχω πάρει καλά στοιχεία», συμπληρώνει.

Για τη συνεργασία του με τη σύντροφό του και πρωταγωνίστρια της ταινίας, Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λέει: «Δε φοβήθηκα, υπάρχει εμπιστοσύνη και η Κατερίνα ξέρει την ταινία από τη γέννησή της, από τη σύλληψη της ιδέας. Ήταν η κατάλληλη γι’ αυτόν τον ρόλο. Είναι εξαιρετική και ήταν ιδανική. Βοήθησε πάρα πολύ σε όλη τη διαδρομή. Κούμπωσε ωραία το πράγμα και βγήκε ωραίο αποτέλεσμα».

Για το περιστατικό με τη ρεπόρτερ που τον ρώτησε για την εμφάνισή του στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, o Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να πω στους δημοσιογράφους “δεν απαντάω”. Δεν έχει νόημα. Το ενοχλητικό σε αυτή την περίπτωση είναι, ότι σε ρωτάνε στην αρχή “πώς ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης;”. Απαντάς κλπ. και μετά πάνε κατευθείαν στη Βάσω Λασκαράκη, πριν τελειώσεις την απάντηση. Αυτό είναι το χιούμορ μου. Προσπαθώ να είμαι όσο κουλ γίνεται, είναι αναλόγως και τη στιγμή που θα με πετύχεις. Τώρα είμαι καλά, οπότε δεν έχω κανένα θέμα να απαντήσω σε ο,τιδήποτε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό