23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα στην τελευταία αγωνιστική του Europa League και κατέκτησε τη 3η θέση του ομίλου, με αποτέλεσμα να κερδίζει ένα «εισιτήριο» για τα play-offs του Conference League.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» στην αναμέτρηση κόντρα στους Σέρβους. Ο Άγγλος αμυντικός μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τα τρία χειρουργεία που υποβλήθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στα γήπεδα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στον αγωνιστικό χώρο μετά από πολύ καιρό. Πολλές φορές δεν ξέρεις πόσο αγαπάς κάτι μέχρι να το στερηθείς. Έτσι νιώθω τώρα. Δεν ήξερα πόσο καιρό θα έπαιρνε η επιστροφή. Είναι κάποια συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή».

Για το πόσο δύσκολο ήταν το διάστημα που δεν αγωνιζόταν: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα, πέρασα από τρία χειρουργεία. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο και ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση, ήρθε και το δεύτερο και πέρασα πολλές φορές από αυτή τη διαδικασία. Χρειάζεται να είσαι δυνατός ψυχικά, χρειάζεται να περάσεις μερικές φορές νιώθοντας μόνος και αβοήθητος. Αλλά κατάφερα να ανταπεξέλθω στις δύσκολες στιγμές που πέρασα συναισθηματικά, ήμουν δυνατός. Είμαι ευτυχισμένος και δεν μπορώ να περιγράψω πως είναι να είσαι γερός και υγιής και να παίζω στο γήπεδο».

Για το ότι επέστρεψε παίζοντας με τον Ολυμπιακό: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, όλοι με υποδέχθηκαν και με βοήθησαν πολύ καλά. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι πολύ καλοί μαζί μου. Όλα πήγαν καλά έως τώρα. Χάρηκα που βοήθησα αυτή την ομάδα και εύχομαι να συμβεί ξανά πολλές φορές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό