17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Είμαι έξαλλος, ντροπή του, εγκληματικό και ηλιθιότητα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξέσπασε ο ηθοποιός για τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού για το παιδί της παρουσιάστριας και κουμπάρας του

O Παύλος Χαϊκάλης κατακεραύνωσε τον Νίκο Μουρατίδη για το σχόλιο που έκανε σε βάρος της Χριστίνας Λαμπίρη, η οποία είναι και κουμπάρα του δημοφιλούς ηθοποιού.

«Επειδή γνωρίζω τη Χριστίνα, έχουμε μία σχέση φιλίας και κουμπαριάς κάτι χρόνια, όσα λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύουν. Είναι μία γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης. «Δεν καταλαβαίνω τι πληροφορία είχε ο κύριος Μουρατίδης, ήταν ένα τεράστιο ατόπημα. Ζούμε σε μία εποχή που τρώμε σάρκες και δεν καταλαβαίνω, πού θα οδηγήσει αυτό το πράγμα», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο ηθοποιός.

«Καθένας μπορεί να έχει οτιδήποτε με κάποιον. Όταν όμως εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση, είναι πάρα πολύ άσχημο να “χτυπάς” τη μητέρα του. Αν ένα παιδί κάποια στιγμή στη ζωή του πάρει κάποια κιλά, σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Εγώ δηλαδή που ήμουν τόσα χρόνια πολύ παχύς, ήμουν προβληματικός;», σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Το θεωρώ εγκληματικό και ηλιθιότητα να βγαίνει κανείς και να βρίζει τον άλλο. Πιστεύω ότι το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού. Είμαι έξαλλος με αυτή την τοποθέτηση! Δεν πιστεύω, ότι μπορεί να έγινε αυτή η δήλωση από έναν σοβαρό άνθρωπο και τον Νίκο τον ξέρω 40 χρόνια. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό