17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

‘Εάν είχαμε παίξει πραγματικά καλά θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά δεν το κάναμε’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
25.11.2023 | 17:46

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στο “Έτιχαντ” | 25 Νοεμβρίου 2023
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Λίβερπουλ είχε καλές στιγμές αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο “Έτιχαντ” αν έπαιζε καλύτερα, τονίζοντας ωστόσο πως οι κόκκινοι πρέπει να δεχτούν ως επιτυχία και την ισοπαλία στην έδρα των πρωταθλητών.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετρούσε μόνο νίκες εντός έδρας μέσα στο 2023 (23 συνολικά) όμως η Λίβερπουλ έδειξε χαρακτήρα στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Premier League αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Έρλινγκ Χάλαντ στο πρώτο μέρος, το φινάλε την βρήκε να αρπάζει τον βαθμό με το γκολ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 80ο λεπτό.

Το 1-1 άφησε αναμφίβολα πιο ευχαριστημένους τους ρεντς, με τον Γιούργκεν Κλοπ να υποστηρίζει πως θα πρέπει να δεχτούν ως επιτυχία τον βαθμό αλλά να τονίζει πως αν έπαιζαν καλύτερα θα μπορούσαν να πάρουν και το τρίποντο.

“Είναι μία πραγματικά καλή στιγμή, είναι ένα δύσκολο μέρος το Έτιχαντ, δεν είναι σύμπτωση πως έχουν κερδίσει τόσα πολλά εντός έδρας παιχνίδια.

Εάν είχαμε παίξει καλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη αλλά δεν το κάναμε. Παίξαμε Ok. Τους προκαλέσαμε και εμείς προβλήματα αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καλές στιγμές μας στο πρώτο μέρος.

Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο “φανταστείτε αν παίζαμε καλά τι θα κάναμε.Στην παρούσα φάση είμαι χαρούμενος με το βαθμό και θα τον πρέπει να τον δεχτούμε ως κέρδος”, τόνισε ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε:

“Ο Τρεντ έκανε απόψε τη διαφορά. Δυστυχώς χάσαμε με τραυματισμό τον Ζότα και θα δούμε τι θα συμβεί και με τον Άλισον που χτύπησε λίγο πριν το φινάλε”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό