17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δύο τεράστια εξάποντα παιχνίδια στα play-out της Super League

Ειδήσεις Ελλάδα

Επανέρχεται η αγωνιστική δράση στην Super League  και στα playouts, έπειτα απ’ τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, όπου αναμένονται, για άλλη μία φορά καθηλωτικά με αναμετρήσεις που «κόβουν»  την ανάσα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (15:00, Novasports 2 HD). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην 3η θέση (27), τέσσερεις βαθμούς μακριά απ’ την κορυφή και τους Αρκάδες (31). Η φετινή παράδοση απέναντι στην ομάδα του Ράσταβατς είναι θετική για τους Μακεδόνες (2-1 & 1-1).

Το παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στον Βόλο. Η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει αυτή της Κηφισιάς (17:30, Cosmote Sport 2 HD) και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Πανθεσσαλικό», όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Θυμίζουμε, πως στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση (0-0) ξεχώρισε (αρνητικά) η ρατσιστική επίθεση του προέδρου του Μαγνησιακού συλλόγου, Αχιλλέα Μπέου, στον Ανδρέα Τετέι.

Στο δεύτερης σημαντικότητας παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα  θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό (19:30, Novasports Prime ). Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας (14) και καίγεται για τη νίκη, αν θέλει να ελπίζει στη σωτηρία. Δεν έχουν μεγάλη απόσταση κι οι Αγρινιώτες, αφού είναι, μόλις, στο +5 απ’ τον ουραγό (23).

Τέλος, ΟΦΗ και Ατρόμητος θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο Γεντί Κουλέ (30/03, Cosmote Sport 1 HD). Οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν με τον Αστέρα Τρίπολης στην κορυφή (31) και διατηρούν βαθμολογική διαφορά 5 πόντων απ’ την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Παιχνίδι που δεν έχει κάποια σημασία, αφού είναι, σχεδόν, απίθανο κάποια απ’ τα δύο κλαμπ να κινδυνεύσει.

To πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:30/03, 15:00 Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης Novasports 2 HD30/03, 17:30 Βόλος – Κηφισια Cosmote Sport 2 HD30/03, 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός Novasports Prime30/03, 20:00 ΟΦΗ – Ατρόμητος Cosmote Sport 1 HD

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό