23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον Μπέιλ σε νοσοκομεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική δράση, διαθέτοντας σημαντικά ποσά στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δώρισε 500.000 λίρες για την Ουαλία και αύριο (23/4) θα δώσει άλλες 440.000 λίρες για ισπανικά νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή της Μαδρίτης.

Το ποσό των 500.000 λιρών (569.000 ευρώ) προορίζεται για το νοσοκομείο στο Κάρντιφ, όπου γεννήθηκε, για να το βοηθήσει να καταπολεμήσει τον Co-19.

«Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εδώ γεννήθηκα και ήταν μια μεγάλη υποστήριξη για τους φίλους μου, την οικογένειά μου και την κοινότητα γενικότερα», δήλωσε ο 30χρονος Ουαλός διεθνής σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Cardiff Health Council, στο Twitter.

«Εγώ και η οικογένειά μου θα θέλαμε να δείξουμε την υποστήριξή μας. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Κάνετε μια εξαιρετική δουλειά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ» πρόσθεσε ο αρχηγός της Εθνικής Ουαλίας ευχαριστώντας το NHS, το σύστημα δημόσιας υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Ουαλία 624 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μετά την προσβολή του κορονοϊού, ενώ καταγράφηκαν πάνω από 8.000 περιπτώσεις μόλυνσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό