23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Μαρτυρικός ο θάνατος της κουβανής τρανς – Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Αρχές ερευνούν το κίνητρο και αναζητούν τον δράστη της άγριας δολοφονίας

Βασανιστικός ήταν ο θάνατος της Anna, που βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, το απόγευμα της Δευτέρας . Η άγρια δολοφονία της  τρανς, μετανάστριας από την Κούβα και ακτιβίστριας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, έχει συγκλονίσει γνωστούς και φίλους, και σύμφωνα με  τα στοιχεία, από την νεκροψία, ο λόγος θανάτου είναι το αιμορραγικό σοκ.

Η Άννα, φαίνεται πως πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της. Η νεκροψία, έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι. Ο δράστης χτύπησε πολλές φορές με το αιχμηρό αντικείμενο την τρανς γυναίκα, ενώ ο θάνατος του θύματος προσδιορίζεται χρονικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Φέρεται επίσης, ότι  ήταν χτυπημένη και στην πλάτη έχοντας σημάδια που μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Οι Αρχές ερευνούν το κίνητρο και αναζητούν τον δράστη της άγριας δολοφονίας της 46χρονης Άννας Ιβάνκοβα μέσα από τις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες.  Για το λόγο αυτό εξετάζονται και κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτίρια προκειμένου να εντοπιστεί κάποια κίνηση ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ανέβασε μια φωτογραφία από παραλία της Αττικής μία μέρα πριν βρεθεί δολοφονημένη.

Σε λίμνη αίματος

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της άτυχης 46χρονης βρέθηκε στο σπίτι της μέσα σε μία λίμνη αίματος. Την εντόπισε η σπιτονοικοκυρά της, η οποία πήγε στο διαμέρισμα προκειμένου να πάρει το ενοίκιο.

Είχε καταγωγή από την Κούβα και ήταν πολύ γνωστή στη ΛΟΑΤΚΙ/LGBTQ κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο. Εργαζόταν ως χορεύτρια σε γνωστό κλαμπ ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο Athens Pride που έγινε στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια στην παρέλαση μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

Συγκέντρωση για την Άννα

Χτες το απόγευμα, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία Άννας.

Πλήθος κόσμου ξεκίνησε από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και κατευθύνθηκε στην οδό Φυλής έξω από το διαμέρισμα της Άννας που βρέθηκε δολοφονημένη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό