17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δοκιμάζεται στον Safari και στον Chrome browser

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον ανταγωνισμό στα εργαλεία παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης να αυξάνεται κατακόρυφα, η Microsoft αντιλαμβάνεται πως ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει σε ηγετική θέση είναι να καταστήσει όσο το δυνατόν πιο εύκολη την πρόσβαση στην δική της υλοποίηση.

Έχουν περάσει 5 μήνες από το λανσάρισμα του Bing Chat και το ποσοστό χρήσης έχει αρχίσει να μειώνεται μετά τον αρχικό ενθουσιασμό που οδήγησε σε ξαφνικές απότομες αυξήσεις στους χρήστες του Bing και του Microsoft Edge. Παρά την ενίσχυση του με περισσότερες λειτουργίες, αρκετοί χρήστες δεν είναι διατεθειμένοι να μεταβαίνουν συνεχώς από τον ένα web browser στον άλλο για να έχουν πρόσβαση στο AI εργαλείο, γι’ αυτό η εταιρεία πήρε την λογική απόφαση να προσεγγίσει και άλλους web browsers.

Συγκεκριμένα, η Microsoft ξεκίνησε τις δοκιμές μιας έκδοσης του Bing Chat στον Chrome browser, αλλά και στον Safari της Apple. Ειδικά για τον Chrome browser μαθαίνουμε πως προσκαλούνται να δοκιμάσουν το Bing Chat επιλεγμένοι χρήστες μέσω ειδοποιήσεων που τους εμφανίζονται στην taskbar των Windows 10/11 υπολογιστών, ενώ η έκδοση του Bing Chat υποστηρίζει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στον Microsoft Edge.

Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι περιορισμοί, όπως ο αριθμός των χαρακτήρων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να συντάξεις την εντολή σου (2.000 αντί για 4.000) και η Microsoft τακτικά σου υπενθυμίζει πως μπορείς να απολαύσεις την απόλυτη εμπειρία Bing Chat στον δικό της web browser. Είναι αρκετά πιθανό, ακόμα και μετά το επίσημο λανσάρισμα του Bing Chat σε άλλους browsers, η Microsoft να λανσάρει τις νέες λειτουργίες πρώτα στον δικό της Edge.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό