19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Διπλός» Τζόλης κόντρα στο Ανόβερο αλλά… γκέλα για τη Φορτούνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Διανύει μία «μαγική» χρονιά ο Χρήστος Τζόλης και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του στην Τσβάιτε Λιγκ (δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας). Ο νεαρός επιθετικός είναι δανεικός από τη Νόριτς στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και δείχνει ότι έχει ταιριάξει «γάντι» με τη νέα του ομάδα.

Ο 22χρονος είχε 11 γκολ σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα και φρόντισε να πετύχει άλλα δύο στο πρόσφατο ματς της Φορτούνα με το Ανόβερο. Η ομάδα από το Ντίσελντορφ, είχε ανοίξει το σκορ εκτός έδρας με ένα «μαγικό» τελείωμα του Τζόλη, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε διπλασιάσει τα τέρματά του εφτά λεπτά αργότερα.

Τα γκολ του νεαρού φορ δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του. Μπορεί η Φορτούνα να είχε πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0, ωστόσο το Ανόβερο μπόρεσε να υπερασπιστεί την έδρα του καθώς με Βόγκλσαμερ και του Τέουχερτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 38 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, ενώ η ομάδα από το Ντίσελντορφ έχει 37.

Όσο για τον Χρήστο Τζόλη, έχει 13 γκολ και 3 ασίστ σε 21 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο Γερμανίας, όπου η ομάδα του έχει φτάσει τα ημιτελικά, έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 4 εμφανίσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό