20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δικηγόρος Στ. Γαρδέλη: «Πλήρωσε 7.000 ευρώ και νομιμοποίησε το αυθαίρετο, η δασική υπηρεσία όμως το αποχαρακτήρισε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Δικηγόρος Στ. Γαρδέλη: «Πλήρωσε 7.000 ευρώ και νομιμοποίησε το αυθαίρετο, η δασική υπηρεσία όμως το αποχαρακτήρισε»

Για τη νοσηλεία του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί, μίλησε ο δικηγόρος του ηθοποιού σε τηλεοπτικές δηλώσεις, το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου.

Ο ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς και όπως τόνισε ο Βασίλης Νουλέζας στο «Πρωινό» εμφανίζεται αρκετά συνεργάσιμος. Ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής αναφέρει, ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα στο ψυχιατρείο.

Ο δικηγόρος του, είπε στην εκπομπή: «Πράγματι ο Σταμάτης περνάει μια περιπέτεια. Η κύρια αιτία της κατάστασης της ψυχικής υγείας του, είναι το γεγονός ότι έχει βεβαιωθεί μια οφειλή ύψους 80.000 ευρώ στο δημόσιο ταμείο που προέρχεται που αφορούν αυθαίρετη δόμηση. Η αιτία είναι η απόγνωση και η απελπισία, ότι έφτασε στο έσχατο σημείο. Μου είπε ότι συσσωρεύτηκαν πολλά πράγματα. Ζει μόνος του, έχει δύο παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με τη μητέρα τους. Μου είπε επίσης ότι ξύπναγε τα βράδια γιατί έβλεπε εφιάλτες. Του χορηγείται μια φαρμακευτική αγωγή, έχε πολύ καλή συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος».

Το σπίτι του στο Πόρτο ΓερμενόΜία μέρα πριν, το Tlive παρουσίασε εικόνες από το σπίτι το Σταμάτη Γαρδέλη στο Πόρτο Γερμενό, εξαιτίας του κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία στον Νέο Κόσμο. Αυτό άλλωστε είναι και το μεγάλο πρόβλημα που οδήγησε τον ηθοποιό σε απελπισία.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επιβεβαίωσε τη νοσηλεία του στο «Δαφνί» στη Σάσα Σταμάτη, λέγοντας: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό