22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Διαθέσιμη η αναβάθμιση που λύνει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ τελικά την έλευση του iOS 17.0.3, καθώς η Apple ξεκίνησε την διανομή του μικρού μεν, αλλά πολύ σημαντικού update που επιδιορθώνει διάφορα κενά ασφαλείας και προβλήματα, με σημαντικότερο όλων φυσικά αυτό που προκαλεί την υπερθέρμανση στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Στην ενημέρωση της εταιρείας αποκαλύπτεται πως το iOS 17.0.3 περιλαμβάνει διάφορες επιδιορθώσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, όπως για παράδειγμα ένα bug στις συσκευές που λειτουργούν υπό το Apple Business Essentials και δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν το σετάρισμα μετά την αναβάθμιση στο iOS 17.

Όσοι έχετε στην κατοχή σας κάποιο iPhone από το μοντέλο iPhone XS και έπειτα, πιθανότατα θα έχετε δει ήδη την σχετική ειδοποίηση για το update στο iOS 17.0.3, διαφορετικά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Settings -> General -> Software Update.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple ξεκαθάρισε πως δεν μειώνει την απόδοση του επεξεργαστή A17 Pro για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης και δηλώνει πως δεν ευθύνεται το τιτάνιο του περιγράμματος για το ζήτημα.

iOS 17.0.3

– Resolves an issue where Apple Business Essentials users were unable to complete setup after updating to iOS 17.- iOS 17 devices no longer become unresponsive when joining a managed Wi-Fi network.- The Calendar app will no longer resend invitations to all participants after accepting or declining an Exchange event invitation.

[Apple]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό