23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Διαγραφή Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε, με απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σχετική επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Βουλής ανέγνωσε νωρίς το βράδυ, στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού 2022, ο αντιπρόεδρος του σώματος Οδ. Κωνσταντνόπουλος.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε σε συνέχεια των αντιδράσεων που προκάλεσε αναφορά του Π. Κουρουμπλή, ο οποίος απευθυνόμενους προς την πλευρά της κυβερνητικής πλειοψηφίας είπε «δολοφονήσατε ανθρώπους ..είναι  ντροπή σας». 

Παρά την ένταση που προκλήθηκε ο βουλευτής δεν ανακάλεσε και λίγη ώρα μετά την ομιλία του αποχώρησε από την αίθουσα. 

 Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητα καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχωρίσει τη θέση του

Από το ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Φίλης σημείωσε πως «εμείς κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση» και προσέθεσε «δεν μας καλύπτουν όσα είπε ο κύριος Κουρουμπλής μέσα στο θυμό και την οργή του γιατί είχε χάσει όπως είπε φίλους του». Παράλληλα σημείωσε πως είναι υπόλογος ο πρωθυπουργός για την έκθεση Τσιόδρα και εξαπέλυσε πυρά στην κυβέρνηση για «τη διάλυση του ΕΣΥ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό