16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διάκριση της KIa Motors στα World Car Awards 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Το KIA EV9 αναδείχθηκε φιναλίστ στο Top Three στον κόσμο για τους τίτλους: World Car of the Year και World Electric Vehicle.

Η επιλογή τοποθετεί το πλήρως ηλεκτρικό EV9 ως υποψήφιο στον τελικό γύρο της επιλογής για τους τίτλους του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς και του Παγκόσμιου Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου. Τα World Car Awards, που εγκαινιάστηκαν το 2003, είναι παγκοσμίως γνωστά ως σημείο αναφοράς για τα αριστεία, γιορτάζοντας τα εξαιρετικά επιτεύγματα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η αναγνώριση για το KIA EV9 στον φετινό διαγωνισμό προέρχεται από μια κριτική επιτροπή περισσότερων από 100 καταξιωμένων δημοσιογράφων αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Το EV9 του 2024, που ψηφίστηκε ως το Top Three στον κόσμο στις κατηγορίεςWorld Car of the Year και World Electric Vehicle, είναι το πρώτο αμιγώς EV SUV τριώνσειρών καθισμάτων της KIA. Ενσωματώνοντας μια τολμηρή και μοντέρνα σχεδίαση, η ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας EV, καθώς και εξαιρετική ευελιξία και άφθονο χώρο για όλους τους επιβάτες.

Μια πιθανή διπλή νίκη για το EV9 φέτος θα σηματοδοτούσε ένα ακόμη σημαντικόορόσημο για την ΚΙΑ, μετά τις νίκες στα World Car Awards με το Kia Telluride το 2020και το EV6 GT το 2023.

Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν ζωντανά στην τελετή των World Car Awards κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης 2024 (NYIAS) στις 27 Μαρτίου 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό