19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δημοσιεύθηκε η αγγελία του πρώτου γάμου γυναικών στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ανακοίνωση του γάμου τους δημοσίευσαν ένα ζευγάρι ομόφυλων γυναικών που σκοπεύουν να ανταλλάξουν όρκους στο δημαρχείο της Αθήνας το προσεχές διάστημα. πρόκειται για το πρώτο ζευγάρι ομόφυλων γυναικών που δημοσιεύει τον γάμο τους.

Η αναγγελία δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο της Εφημερίδας των Συντακτών. Η αναγγελία δεν αναφέρει την ημερομηνία του γάμου παρά μόνο τα ονόματα των δύο γυναικών. Πρόκειται για την ψυχοπαιδαγωγό Δανάη Δεληγεώργη και την ηθοποιό Αλεξία Μπεζίκη.

Σημειώνεται πως η κυρία Δεληγεώργη είχε τοποθετηθεί στις 12 Ιανουαρίου στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αναγγελία ομόφυλου γάμου ήρθε την επομένη της ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή. Στις 15 Ιανουαρίου, 176 βουλευτές τόσο του κυβερνώντος κόμματος όσο και της αντιπολίτευσης τάχθηκαν υπέρ του νομοσχεδίου.

Μάλιστα η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στο φύλλο της εφημερίδας Τα Νέα όπου αναφερόταν ότι ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και της Άννας, το γένος Βυλλιώτη που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριηλίδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό