19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ό,τι πιο απάνθρωπο να βγει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον αέρα, ενώ πέθανε ο πατέρας της»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Φαίη Σκορδά, η οποία απουσιάζει από την εκπομπή της καθώς βρίσκεται στη γενέτειρά της στο Κιλκίς για την κηδεία του πατέρα της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος διατηρεί πολύ στενή σχέση με τη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης 30/1 μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στο MyRadio θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού να βγει στον αέρα η εκπομπή, χωρίς την παρουσιάστρια.

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα η παρουσιάστριά σου, τι θες να κερδίσεις με αυτή την εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι όλη η ομάδα έχει επηρεαστεί, γιατί και η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα και έχει δεθεί με τους συνεργάτες της. Αυτοί λοιπόν είναι η προέκταση του πόνου που νιώθει αυτός ο άνθρωπος. Ως κανάλι και εργοδότης δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Ανά πάσα στιγμή έχει την ενημέρωση stand by, άβολο απαράδεχτο στα όρια του απάνθρωπου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Εγώ ήθελα να πω στην Ελένη Μενεγάκη να φύγω σήμερα να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια. Είναι οι συνθήκες έτσι, ήμουν δύο εβδομάδες άρρωστος και έλειπα, λείπαμε και δύο εβδομάδες ως εκπομπή, άρα δεν γίνεται. Δεν θα μπω στο μυαλό των ιθυνόντων του ΣΚΑΙ, έπρεπε κάποιος όμως να βγει μπροστά και να το φρενάρει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό