17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δε γλύτωσε την αφαίρεση βαθμών η Νότιγχαμ και κατρακύλησε στη ζώνη υποβιβασμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φόβοι της Νότιγχαμ Φόρεστ περί τιμωρίας και αφαίρεσης βαθμών επιβεβαιώθηκε και η Premier League επέβαλε ποινή μείωσης τεσσάρων βαθμών στον σύλλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η Νότιγχαμ προχώρησε σε παραβίαση κανονισμών κερδοφορίας και βιωσιμότητας της λίγκας η οποία αναμένεται εντός της Δευτέρας (18/03) να ανακοινώσει και επίσημα την τιμωρία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φόρεστ παραδέχθηκε τις παρατυπίες σχετικά με την πώληση του Μπρέναν Τζόνσον στην Τότεναμ, όμως επικαλέστηκε ελαφρυντικά, λαμβάνοντας προσφορά 30 εκατομμυρίων λιρών αλλά βλέποντας τον παίκτη να αρνείται να μεταγραφεί. Βάση ορισμένων όρων, η Νότιγχαμ Φόρεστ θεώρησε ότι θα μπορούσε να λάβει ακόμα καλύτερη προσφορά και εν τέλει οι «Σπερς» αγόρασαν τον Τζόνσον έναντι 47.5 εκατομμυρίων λιρών τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την επιτροπή να θεωρεί πως η τιμωρία εις βάρος της Νότιγχαμ είναι επιβεβλημένη.

Μια τιμωρία η οποία θα βρει την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη από τους 25 στους 21 βαθμούς, όπερ και σημαίνει πως θα πέσει στην 18η θέση, κάτω από τους 22 της Λούτον και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι η αγγλική ομάδα έχει τη δυνατότητα άσκησης έφεσης όμως προς το παρόν η τιμωρία αναμένεται να γίνει πράξη, όπως και η κατρακύλα της ομάδας στη βαθμολογική κατάταξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό