20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δες το Hyundai Ioniq 5 N να γυρίζει γρήγορα στο Nurburgring

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hyundai συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις δοκιμές ανάπτυξης του Ioniq 5 N, πηγαίνοντας για ακόμα μια φορά στην πίστα του Nurburgring για να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο στήσιμο του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου επιδόσεων της.
Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Ioniq 5 N θα γίνουν στο φετινό Goodwood Festival of Speed, το οποίο ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 13 Ιουλίου και θα διεξαχθεί έως την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει το ίδιο κινητήριο σύνολο με το Kia EV6 GT, που αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα) απόδοσης κοντά στα 600 άλογα με 740 Nm ροπής. Ωστόσο, η κορυφαία έκδοση του μοντέλου θα χρησιμοποιεί μία μπαταρία νέας γενιάς, η οποία θα έχει αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα και κατά συνέπεια θα παρέχει αυξημένη χωρητικότητα χωρίς επηρεάζεται το μέγεθος της, σε σύγκριση με την υπάρχουσα μπαταρία των 77 kWh.
Για τα 0-100 χλμ/ώρα θα χρειάζεται λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα, με το Ioniq 5 N να εξοπλίζεται και με Drift Mode που στέλνει το μεγαλύτερο μέρος της ροπής στους πίσω τροχούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό