16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δες τη νέα BMW M2 να πιάνει με άνεση τα 292 χλμ/ώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τη νέα BMW M2 να παρουσιάζεται τον Οκτώβριο, ένα καμουφλαρισμένο μουλάρι δοκιμών δόθηκε σε διάφορους YouTubers και όπως θα δεις στο ακόλουθο , το αυτοκίνητο πιάνει με άνεση τα 292 χλμ/ώρα σε τμήμα των γερμανικών Autobahn που δεν έχει όριο ταχύτητας.
Το αυτοκίνητο διαθέτει επιθετικό bodykit με φουσκωμένα φτερά, τονισμένες ποδιές και μαύρες ζάντες, ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό θα υπάρχει και μια μεγάλη πίσω αεροτομή.

Μηχανικά, το γερμανικό σπορ μοντέλο θα κρύβει κάτω από το καπό του τον S58 twin-turbo 3,0-λιτρο κινητήρα που θα αποδίδει 420-455 άλογα με 550 Nm ροπής. Αυτός θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο, είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ενεργού M διαφορικού. Το σύστημα πέδησης προέρχεται από τις M3/M4.
Τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα σχεδόν 285 χλμ/ώρα. Διαθέτει ζάντες 19″ ή 20″, οροφή από ανθρακονήματα, M carbon bucket καθίσματα οδηγού και συνοδηγού.
Η παρουσίαση της νέας M2 θα γίνει τον Οκτώβριο και η κυκλοφορία της στην αγορά έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2023. Θα κατασκευάζεται από τον Δεκέμβριο του 2022 στο εργοστάσιο της BMW στο San Luis Potosi στο Μεξικό, εκεί όπου κατασκευάζεται ήδη η 2-Series Coupe.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό