22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δες και άκου τη νέα Ferrari 296 GT3 σε δράση στο Fiorano

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari έκανε το shakedown της 296 GT3 στο Fiorano, χωρίς ακόμα να έχει παρουσιαστεί επίσημα το νέο αγωνιστικό. Ωστόσο, στο παρακάτω έχεις μια πρώτη ευκαιρία να δεις και να ακούσεις το νέο ιταλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να γυρίζει στην πίστα δοκιμών της Ferrari. Στο τιμόνι βρέθηκε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Alessandro Pier Guidi και ο Andrea Bertolini.

Ο πρώτος ξεκίνησε την ανάπτυξη του νέου αγωνιστικού, εναλλάξ με τον δεύτερο. Το πρόγραμμα της ημέρας εναλλάσσονταν μεταξύ των δύο, ενώ ενδιάμεσα η 296 GT3 ελεγχόταν από τους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρίας.
Η 296 GT3 είναι το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Ferrari που κατασκευάζεται από την Oreca, η οποία θα επιφορτιστεί και με την παραγωγή του. Το νέο αγωνιστικό θα αντικαταστήσει τα 488 GT3 και 488 GT3 Evo, με τα οποία η Ferrari κέρδισε 107 τίτλους και 429 νίκες, συμμετέχοντας σε 770 αγώνες.

Τα αποκαλυπτήρια της 296 GT3 αναμένεται να γίνουν σύντομα και εντός του έτους, με το αγωνιστικό ντεμπούτο της νέας αγωνιστικής Ferrari να γίνεται το 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό