23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά τα δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ από τις 10 το βράδυ

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά την δικαστική απόοφαση που έκρινε παράνομη την στάση εργασίας των εργαζομένων στις γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό και στο Τραμ, δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια μέχρι την λήξη της βάρδιας.

Υπενθυμίζεται ότι 6 σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ είχαν προκηρύξει στάση εργασίας και το Μονομελές Πρωτοδικείο την έκρινε παράνομη.

«Σας ενημερώνουμε, πως τα δρομολόγια του Μετρό και του Τραμ διεκόπησαν μετά τις 10 το βράδυ και ως τη λήξη της κυκλοφορίας. Η εταιρεία προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τη διασφάλιση της διεξαγωγής των σημερινών δρομολογίων και την αποφυγή της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού.  Ωστόσο, λόγω άρνησης συμμόρφωσης με τη δικαστική απόφαση, που έκρινε παράνομη τη στάση εργασίας και απαγόρευσε την υλοποίησή της, δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση λειτουργίας των δικτύων του Μετρό και του Τραμ. Ζητάμε συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που υπέστη από τη σημερινή αιφνιδιαστική απεργιακή κινητοποίηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό