18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν… κόβει η Πορτογαλία του Ρονάλντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 3.00+ κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Η Βοσνία χάνει το… τρένο της απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση του Euro, έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και σήμερα φιλοξενεί το “θηρίο” του ομίλου, την Πορτογαλία. Πιθανότατα θα χρειαστεί το… μαξιλαράκι των playoffs μέσω του Nations League, αλλά σε πρώτη φάση θα εξαντλήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν τούτη την ώρα. Έκανε το καθήκον της κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν, ψάχνει μια μεγάλη υπέρβαση απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους υπόλοιπους σταρ των Πορτογάλων, οι οποίοι μέχρι τώρα μετρούν μόνο νίκες, έχουν 7 στα 7, δεν σηκώνουν το πόδι από το… γκάζι. Αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας, έτσι μπαίνει σε όλα τα ματς, αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στην Ζένιτσα, ο Μαρτίνεθ ζητάει επιθετικό πνεύμα και αποτελεσματικότητα.

Πειστικό και σοβαρό το Βέλγιο

Το Bέλγιο έκλεισε ήδη θέση για την Γερμανία, την Παρασκευή νίκησε 3-2 στην Αυστρία, πλέον θέλει και την πρωτιά ώστε να έχει και μια βατή κλήρωση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Έχει πολλές και καλές επιλογές ο Τεντέσκο, υπάρχει βάθος στο ρόστερ, αυτό τον διευκολύνει αρκετά, δεν τον επηρεάζουν οι απουσίες, ακόμη και το κενό του Ντε Μπρόινε δεν φαίνεται.

Η Σουηδία από την άλλη δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, η 2η θέση εξαρτάται από την Αυστρία, η οποία μάλιστα παίζει νωρίτερα, στις 19:00 στο Αζερμπαϊτζάν και αν νικήσει παίρνει από σήμερα την πρόκριση και αφήνει στη συνέχεια τους Σουηδούς χωρίς κανένα κίνητρο. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά οι παίκτες του Άντερσον, οι ίδιοι έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση, θα περιμένουν τα νέα από το Μπακού και στη συνέχεια θα κάνουν την προσπάθειά τους, με ή χωρίς ψυχολογία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι μία ίσως και δύο σκάλες καλύτερη η Πορτογαλία από την Βοσνία, δεν δείχνει σημάδια χαλάρωσης παρά την ήδη εξασφαλισμένη πρόκριση, λογικά θα νικήσει και στη Ζένιτσα, οι γηπεδούχοι μπορούν να πετύχουν έστω ένα γκολ.

Το Βέλγιο επίσης “καθάρισε” με την πρόκριση, θέλει όμως και την πρώτη θέση του ομίλου, η Σουηδία μπορεί να μην έχει καν κίνητρο αν προηγουμένως έχει κερδίσει η Αυστρία. Ο άσος είναι το πρώτο σημείο, αν θέλουμε την μεγάλη απόδοση θα ψάξουμε κι εδώ ένα γκολ των φιλοξενούμενων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βοσνία – Πορτογαλία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.60) 21:45
Βέλγιο – Σουηδία: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.45) 21:45

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό