22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη στη Σερβία – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-2 στη Σερβία, στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2 το οποίο διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μπόρεσαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς, λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 16′ ο Φορτούνης έδωσε στον Ποντένσε ο οποίος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μασούρας με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Λίγο αργότερα, στο 20′, ο Ποντένσε έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε και πήγε κόρνερ, περνώντας ελάχιστα δίπλα από την εστία των Σέρβων.

Στο 31′ η Τόπολα σε αντεπίθεσή της απείλησε με τον Ρακόνιατς, το σουτ του οποίου όμως πήγε άουτ και το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά καλά στο παιχνίδι και απείλησε στο 56′, όταν ο Ποντένσε έβγαλε την μπαλιά για τον Ελ Κααμπί ο οποίος βγήκε τετ α τετ από πλάγια θέση αλλά το πλασέ του πρόλαβε και έδιωξε ο τερματοφύλακας. Ένα λεπτό αργότερα όμως ήρθε το 0-2 για τους «ερυθρόλευκους». Πάσα του Φορτούνη για τον Ποντένσε, με τον Πορτογάλο μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το σουτ με το αριστερό και έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο 63′ όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν, όταν μετά από λάθος της άμυνας η Τόπολα έγινε κάτοχος της μπάλας και ο Ντάκοβατς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2, ενώ στο 72′ ο διαιτητής για μαρκάρισμα του Ντόη έξω από την περιοχή στον Γιοβάνοβιτς έβγαλε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με παίκτη λιγότερο.

Το αριθμητικό μειονέκτημα έδωσε στην Τόπολα το δικαίωμα να ανέβει ψηλά και στο 90′ ο Πάντοβιτς, μετά από σέντρα του Στόγιτς, με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 90+1′ με τον Γιόβετιτς, όμως το μακρινό σουτ που επιχείρησε πήγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντ. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης (74′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (63′ Σολμπάκεν), Ποντένσε (63′ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί (74′ Πορόζο).

Μπάτσκα Τόπολα (Ζ. Λάζετιτς): Ίλιτς, Τσκβέτοβιτς, Κόλουσιτς, Άντονιτς (79′ Βούλιτς), Πέτροβιτς, Ράντιν (88′ Μιρτσέβσκι), Στόγιτς, Στάνιτς (79′ Πάντοβιτς), Ντάκοβατς, Ρακόνιατς (90+4′ Βλάλουκιν), Γιοβάνοβιτς (88′ Σος).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό