21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δεν θα πέφτει «καρφίτσα» στην OPAP Arena για το ματς της Εθνικής με το Καζακστάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Καζακστάν, για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024 (21/03, 21:45, Alpha, Novasports Prime), με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση ανακοινώθηκε πως η «ΟPAP Arena» θα είναι κατάμεστη και ο κόσμος θα δώσει το δυναμικό παρόν.

Στην «OPAP Arena» δεν θα πέφτει καρφίτσα. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια και η έδρα της Εθνικής μας θα είναι κατάμεστη. Με λίγα λόγια, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:«Με δεδομένο ότι έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση (λιγότερα από 1.000), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου. Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό