16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

‘Δεν έχω λόγια, ζούμε το όνειρό μας’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
08.08.2021 | 13:06

Ο Δερβίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ικανοποίηση για την τεράστια επιτυχία του ασημένιου μεταλλίου, αλλά και όνειρα από τους διεθνείς παίκτες της Εθνικής Πόλο των Ανδρών μετά την απονομή.

Οι παίκτες της Εθνικής Πόλο των Ανδρών μίλησαν για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξηγώντας μετά την απονομή πώς αισθάνονται γι αυτό που πέτυχαν.

Ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε: “Δεν έχω λόγια, ζούμε το όνειρό μας. Αυτό που μας έφερε εδώ είναι η άμυνά μας και φυσικά ο Μάνος Ζερδεβάς, που ήταν βράχος στο τέρμα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας το είχαμε, το είχαμε ονειρευτεί. Δεν περιμέναμε όμως να φτάνουμε αήττητοι στον τελικό. Ένα τέτοιο μετάλλιο είναι τα πάντα”.

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης σημείωσε: “Είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Μακάρι να ήμασταν στο υψηλότερο σκλί του βάθρου. Κάναμε πολύ μεγάλα ματς, δείξαμε ποιοι είμαστε. Μακάρι να ακουγόταν ο εθνικός ύμνος. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μαστε στο Παρίσι στο υψηλότερο σκαλί”.

Ενώ, ο Ντίνος Γενηδουνιάς τόνισε πως “αυτό το μετάλλιο είναι οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζω πόλο, αυτό ήθελα. Τα καταφέραμε με τα παιδιά, με την παρέα μου. Είναι αφιερωμένο στην οικογένειά μου, σε όλες τις γενιές που πάλευαν και δεν τα κατάφεραν”.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό