22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν έχω κάνει αλλαγή φύλλου. Μου τη δίνει όταν με ρωτάνε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή τρανς ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και για το γιατί δεν δάκρυσε

Για την απώλεια του πατέρα της, για τον οποίο είπε, ότι δεν δάκρυσε, αφού ένιωσε ότι είχε ορφανέψει, από τότε που την έδιωξε από το σπίτι, μίλησε η γνωστή τρανς ηθοποιός, Μίνα Ορφανού.

«Έχασα τον μπαμπά μου, η ζωή συνεχίζεται, αλλά έτσι είναι παιδιά. Ένας φεύγει και ένας έρχεται. Αυτή είναι η ζωή! Σε αυτή τη ζωή εγώ δεν θα έχω να χάσω κανέναν δικό μου», είπε η Μίνα Ορφανού μιλώντας στο Πρωινό του Ant1 λέγοντας πως είναι μονάδα. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν την ενοχλεί, που δεν έχει δικό της παιδί, είπε ότι «εάν με ενοχλούσε, το ότι δεν θα είχα δικό μου παιδί, θα ήμουν ο νταής ο Ηρακλής και όχι η Μίνα. Μου κόστισε η απώλεια του πατέρα μου για τη μνήμη των παιδικών μου χρόνων. Τα υπόλοιπα χρόνια, όχι, γιατί δεν ήμουν εκεί. Ό,τι βλέπεις το πονάς. Είμαι τόσο ειλικρινής, τόσο καθαρή με τον εαυτό μου, που μπορώ να πω, ότι δεν δάκρυσα για τον μπαμπά μου, δάκρυσα όταν έφυγα από το σπίτι. Τότε. Όταν μου είπαν να φύγω από το σπίτι, τότε εγώ ορφάνεψα ήδη.

«Κόρη μου, ψήσε μου ένα καφέ»

«Οι αναμνήσεις από τον μπαμπά μου είναι αυτές που έχω από παιδί, δεν έχω αναμνήσεις από τα 17 μου χρόνια και πέρα. Ο μπαμπάς μου είχε πάθει Αλτσχάιμερ και εγκεφαλικό. Πριν συμβεί αυτό, θυμάμαι μια φορά στον γάμο του αδελφού μου, που ήμουν καλεσμένη, που μου λέει: “κόρη μου, ψήσε μου ένα καφέ”. Και εγώ πήγα και τον έψησα χωρίς, να δώσω βάση σε αυτό που είπε» ανέφερε η ηθοποιός.

«Δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου, γιατί όταν με ρωτάνε μου τη δίνει» ξεκαθάρισε η Μίνα Ορφανού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό